≫ 

Rodžer Federer potvrdio kraj karijere!

Jedan od najvećih svih vremena potvrdio da će se povući na Lejver kupu

  • 19

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer potvrdio je da se povlači iz tenisa!

Osvajač 20 Grend slem titula potvrio je da će Lejver kup biti poslednji turnir na kojem će igrati profesionalno i da nakon toga neće igrati tenis na najvišem nivou, na Grend slemovima i ATP turnirima.

Federer će ostati upamćen u istoriji tenisa kao jedan od najvećih svih vremena.

Godinama su mnogi verovali da će on i ostati GOAT, ali su ga Rafael Nadal i Novak Đoković sustigli i na kraju prestigli po broju Grend slem titula, tako da je to ostala trka u dvoje.

Ipak, Federer će ostati sinonim za najelegantniji i najlepši tenis, a a bio je i miljenik navijača koji su ga obožavali gde god da se pojavi.

Federerovi mnogi rekordi koje je suvereno držao, sada su pali u senku, a ostalo mu je još da se hvali da je najtrofejniji teniser na Vimbldonu sa osam osvojenih titula, ali i tu Đoković može da ga sustigne, pošto ima jednu manje.

Federer će se oprostiti na Lejver kupu, koji se održava od 23. do 25. septembra, kada će pored njega na turniru biti i Novak Đoković i Rafael Nadal, kao i Endi Mari, i svi će biti u istom timu.

Video: Nema više Zlatne trojke: Spala je knjiga na 2 šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbendaaa

    15. septembar 2022 | 15:50

    Treba odati priznanje, rekorde nece držati ali tu lakoću i eleganciju tesko da će bilo ko ponoviti.. Kao Ronaldinho u fudbalu. Djole je Ronaldo, a Nadal Mesi. Nole čekamo da potvrdis da si najbolji svih vremena!

  • Glas razuma

    15. septembar 2022 | 15:45

    Legenda, velikan, ziv bio majstore

  • Aleksandar

    15. septembar 2022 | 15:50

    Los covek nas Nole je za njega marka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA