≫ 

Prvi korak Srbije ka 1/4 Dejvis kupa napravljen: Đere bez problema, ostala još dva ogromna zadatka!

Teži deo posla je pred srpskom ekspedicijom

  • 0
Laslo Đere Foto: TSS

Teniska reprezentacija Srbije povela sa 1:0 u trećem kolu grupe B protiv Kanade u Valensiji i sada su ostala još dva koraka kako bi se plasirala na završni turnir Dejvis kupa u Malagi. Laslo Đere je doneo prvi poen sigurnom pobedom protiv 20-godišnjeg Gabrijela Dialoa slavljem 6:2, 6:2.

Laciju je bilo potrebno samo nešto više od sat vremena da donese srpskoj selekciji prvi bod i sada je sve, pre svega, na Miomiru Kecmanoviću, a onda i na Filipu Krajinoviću.

Miša prvo izlazi na teren u singlu protiv Feliksa Ože Aliasima, a zatim će u dublu sa Filipom igrati protiv Aliasima i Vaseka Pospišila.

Srbiji je potrebno da ostvari pobedu od 3:0 kako bi bila sigurni učesnik četvrtfinala i završnog turnira, a u slučaju da izgubi, takmičenje se za našu ekspediciju završava upravo tamo u Valensiji.

Ukoliko, ipak, bude 2:1 za srpsku selekciju, čekao bi se ishod u dvoboju Španije i Južne Koreje, a potrebno bi nam bilo čudo da domaćin na španskom primorju ne trijumfuje.

Video: Novak vežba punom parom u svom trening centru: Uz ovo mu je jači bekhend

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA