Teniski trener koji radi kod Novaka na urnebesan način poslao Federera u penziju

Boris Bošnjaković je svojevremeno bio rangiran kao 740. teniser sveta, a tada je bio ispred Rodžera Federera, koji je bio na početku karijere

  • 0
Boris Bošnjaković Printskrin: Instagram.com/boris_bosnjakovic_professional

Jedan od teniskih trenera u Teniskom centru Novak, Boris Bošnjaković, na originalan način je ispratio u penziju jednog najvećih igrača svih vremena, Rodžera Federera.

Federer se oprostio na Lejver kupu, gde je bio saigrač sa Novakom Đokovićem, a njegove suze obišle su planetu.

Ali, ako bude video kako mu je Boris odao počast za sve što je učinio u karijeri, sigurno će mu to izmamiti osmeh na licu.

Naime, Boris Bošnjaković je svojevremeno bio profesionalni teniser, a najviši rang na ATP listi bio mu je 21. septembra 1998. godine, kada je bio na 740. poziciji.

Upravo tu ATP listu je i objavio, na kojoj je on 740, a Rodžer Federer 876. teniser sveta, i to zato što je pao za 204. mesta te nedelje, jer je izgubio veliki broj bodova.

- Moje pravo na slavu kao igrača... pre samo 24 godine. Rangiran ispred Federera, teniskog mađioničara. Obožavao sam njegovu igru i pokušao da je primenim i na moju igru posle toga (neuspešno)! Takođe, neka dugo živi jednoručni bekhend - napisao je Boris i izazvao sjajne reakcije svojih pratilaca, što iz Srbije, što iz inostranstva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Boris Bošnjaković (@boris_bosnjakovic_professional)

Video: Šou Đokovića, Nadala i Federera na gala večeri Lejver Kupa: Velika trojka ponovo na okupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA