≫ 

"Zašto da pustimo Novaka u zemlju, zato što ima milione?" Sraman komentar australijske političarke!

 ≫ 

Bivša ministarka unutrašnjih poslova Australije smatra da Novaku ne treba ukidati vizu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Labud

    13. oktobar 2022 | 05:34

    Ovako bih ja da sam Novak odgovorio: Samo autohtoni narodi Australije, znaci domoroci i urodjenici, imaju pravo da mi zabrane ulazak u Australiju. A vi ste, godpodjo pripadnik onih koji su uzurpirali tudju zemlju i izvrsili genocid nad vlasnicima iste. Stidite se, gospodjo, sto ste potomak bijelih kolonizatora. Vi nemate pravo da ista ikome uskracujete pa ni meni ulazak u Australiju.

  • Moja malenkost

    10. oktobar 2022 | 17:00

    Pravila moraju biti ista za sve. Bravo.

  • Srbin

    10. oktobar 2022 | 15:51

    Ne zato sto ima milione nego zato sto ima mozak ima srce ima dusu sto vi tako mali i bedni NIKADA NECETE IMATI!!!!!! Da imate makar 2 gr mozga jedva bi ste cekali da dodje da ga gledate i da ucite od njega kako se postaje covek,ali vi ocigledno nemate cak ni to 2gr mozga!!!! Vi ste jedinstveni primer one cuvene SVI SMO MI LJUDI,ALI COVEK,TO NE MOZE DA UDE SVAKO!!!! Dok su tebi tako maloj i bednoj njegovi milioni u tom tvom malom mozgu,za njega ti milioni ne znace nista,poklanja,pomaze,cak i vama tako iskompleksiranim i bednim ljudima! Ali sta vi znate sta znaci biti COVEK? Nemate vi pojima,necete nikada ni znati,zato vas i boli NOVAK DJOKOVIC jer je on sve sto vi nikada necete biti! Secamo se isto pitanje ste postavili kada ste bili ugrozeni,zar ne? Rekli ste: NECEMO NOVAKOVE PARE,ZASTO DA UZMEMO? SAMO ZATO STO IMA MILIONE? Upsssss,izvinjavam se,tada se iste to pitali,zar ne? Tada ste sa dve ruke zgrabili iste te Novakove pare!!!!! Tada vam nisu smetale pare od istog tog coveka koji ima milione,zar ne? Koliko ste vi jadni,bedni...I ne morate ga pustiti,ali znate sta? Da vam sutra ustreba pomoc,on bi prvi dosao i on bi vam prvi pomogao! To je razlika izmedju vas malih i VELIKOG NOVAKA DJOKOVICA,to je razlike izmedju coveka i malih ljudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA