≫ 

Najjača podrška Đokoviću: Majk Tajson hvali Novaka, a evo šta ima da poruči Federeru i Nadalu

Pre dva meseca, Tajson je takođe komentarisao dešavanja iz "belog" sporta

  • 2
Novak Đoković i Majk Tajson Foto-kolaž: Tanjug/AP

Legendarni bokser Majk Tajson poznat je i kao veliki ljubitelj tenisa još jednom je naglasio da u trci za najboljeg svih vremena između Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera lično preferira Srbina.

- Đoković, definitivno. I Federer. Ako pričamo o Đokoviću, sjajno je kako se oporavio od sih tih povreda tokom karijere. Znate, lično volim Novaka, ali sam i veliki fan Rodžera. Kada je igrao u prajmu, lebdeo je. Pametan je igrač i tu nema šta da se doda. Što se tiče Nadala, on je svuda po terenu. Sjajan teniser, ali njegov tenis nije merljiv sa onim koji igraju Đoković i Federer - kazao je Tajson.

Pre dva meseca, Tajson je takođe komentarisao dešavanja iz "belog" sporta, a tada je naglasio da je Novak taj koji će završiti kao najbolji u istoriji.

- Novak Đoković je moj favorit u ovom momentu. Ako je u dobrom stanju, zaista volim da ga gledam kako igra. On je moj favorit zato što se neverovatno oporavlja od povreda, a beležio je neverovatne pobede protiv Federera i Nadala. Pravi borac - kazao je tada Tajson.

Video: Kadrovi pre Novakove pobede nad Garinom: Đoković nervozan duva u ruke i skakuće po svlačionici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA