≫ 

Kada legenda hvali legendu: "Đoković je u TOP 5 najboljih sportista svih vremena"

O'Saliven nije imao dilemu

  • 1

Najbolji snukeraš sveta Roni O' Saliven izjavio je da je srpski teniser Novak Ðoković među pet najboljih sportista svih vremena, preneo je Eurosport.

Bivši engleski fudbaler Džejmi Karager nedavno je izjavio da su O''Saliven, atletičar Jusein Bolt i bokser Flojd Mejveder trojica najboljih sportista svih vremena, a Škot je rekao je polaskan komentarima bivšeg fudbalera Liverpula.

- Moram da razjasnim šta je Karager rekao. On je izabrao trojicu najboljih iz sportova koje voli. Karager očigledno voli snuker, ali nije izabrano trojicu najboljih sportista svih vremena - rekao je slavni snukeraš.

On je istakao da želi da sastavi svoju listu najboljih pet sportista svih vremena.

- Ajrton Sena, Muhamed Ali, Novak Ðoković, Rodžer Federer i Tajger Vuds. Volim pobednike, a njih petorica su pobednici - rekao je O''Saliven.

Podsetimo, O'Saliven je u aprilu dao intervju za Telegraf u kom je pozvao Novaka na partiju snukera.

- Morate da se divite Đokoviću. On je najbolji igrač svih vremena i osvojiće najviše Grend slemova u istoriji tenisa. Tu su i Rodžer Federer i Rafael Nadal, njih trojica su fenomenalna pojava za sport. Ako se uporedimo Novak i ja, imamo različite stilove igre, više sam sličan Federeru. Rodžer ima samopouzdanja, ali Novak je više neka mešavina stilova i sve ima u sebi.

Video: Komična scena ispred dvorane u Kahahstanu: 10 telohranitelja trči oko Đokovića dok on džogira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA