≫ 

Novak napravio totalnu pometnju: Đoković se igrao sa najmlađima, svi zaboravili na sajam kada se on pojavio

Posetioci su imali prilike da vide jednog od najboljih tenisera današnjice, a najmlađi i da se druže iigraju sa njim

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Pod sloganom „Obrazovana Srbija, uspešna Srbija“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, na Beogradskom sajmu otvoren je 51. Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava.

Na štandu Ministarstva predstavljene su aktivnosti Fondacije Novak Đoković, kao i brojni programi za unapređivanje kvaliteta predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić zajedno sa Novakom i Jelenom Đoković obišao je štand Minstarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja na Sajmu obrazovanja i tom prilikom se družio sa najmlađima, crtao i igrao se.

Takođe, sam dolazak Đokovića na Sajam izazvao je totalnu pometnju među prisutnima koji su želeli da se fotografišu i porazgovaraju sa jednim od najboljih tenisera svih vremena. A, kako je bilo na licu mesta, zabeležio je reporter Telegrafa. što možete bideti u videu:

Video: Novak Đoković izazvao ludnicu na Sajmu obrazovana: Klinci jurili za njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA