≫ 

Amerikanac poziva Australiju da pusti Novaka: "Ono je bio cirkus, mislim da će Đoković igrati u Melburnu"

On krivi lošu komunikaciju između zemlje i srpskog tenisera

  • 14
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Kristofer Jubenks, američki teniser koji se nalazi na 137. poziciji ATP liste, izjavio je da se nada da će Novak Đoković dobiti šansu da se takmiči na Australijan Openu i da će tamošnje vlasti skloniti zabranu ulaska od tri godine zbog deportacije.

- Nadam se da će Novak igrati u Australiji, čitava ona situacija sa početka godine je izgledala kao cirkus, ali ništa od toga ne pripisujem samom Đokovićem. Mislim da je tu dosta krivice Tenis Australije i tamošnjih vlasti, možda ima i udela loše informasinosti ili prenosa loše informcije. Novak je došao misleći da se takmiči i deportovan je zato što je dobio pogrešnu informaciju - kazao je Jubenks.

Amerikanac je nastavio sa pozitivinim rečima ka Novaku rekavši da je između Srbina i Australije jedna loša komunikacija koja je rezultovala ovim stanjem.

- Znamo da je pravilo da ne možeš dobiti vizu tri godine ukoliko si deportovan. Sve to shvatamo. Ipak, mislim da će Novak moći da igra. Nadam se da će da igra. Nadam se da će iznaći kompromis koji će mu dozvoliti da se takmiči. Po njegovim rečima, on je samo pokušavao da isprati pravila koja su stavljena pred njim, te da je došlo do ovog nesrećnog spleta - izjavio je Jubenks.

Video: Strava i užas u hotelu u koji su smestili Novaka: Srpski navijači uz kolce i zastave pružaju podršku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    27. oktobar 2022 | 10:15

    Neće jer da australija dozvoli da djokovic osvoji 10 titulu i da se ispred terena postavi djokoviceva bista i teren zove novak djokovic a još Srbin sve će da uradi ceo zapad samo da do toga nedodje

  • Goran

    27. oktobar 2022 | 10:20

    Ne bi im otišao u životu!

  • Veteran

    27. oktobar 2022 | 11:00

    Opet ga navlace pa da ga drže tamo u aerodromski pritvor, da iznalaze raznorazne peripetije, zemlja kurvi i robijasa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA