≫ 

Kirjos pozvao Australijance da dočekaju Đokovića raširenih ruku: "On je jedan od razloga zašto igram tenis!"

Veliko poštovanje Nika prema Novaku

  • 16
Novak Đoković, Nik Kirjos, Vimbldon finale Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos iskoristio je priliku da svojim sunarodnicima sugeriše da Novaka Đokovića dočekaju na Australijan Openu raširenih ruku, jer po njegovom mišljenju, neće biti mnogo takvih tenisera koji će hodati ovom planetom.

Novaku još uvek nije podignuta zabrana ulaska na teritoriju Australije nakon deportacije, pa se Kirjos nada da će brzo doći do toga.

- Da, nadam se da će doći. Nadam se zbog sporta. Videli smo kako jedna legenda odlazi (Rodžer Federer) i to je već momenat kada niko ne može da popuni to prazno mesto. Dok su Novak i Rafael Nadal tu, moramo da imamo te tenisere na Australijan Openu. Želimo da vidimo najbolje tenisere ovde. Želim da se takmičim i želim da vidim Novaka ovde - kazao je Kirjos.

On je nastavio sa veoma lepim rečima o srpskom asu.

- On je jedan od razloga zašto igram. Kao dete, želeo sam da vidim najbolje tenisere na najboljim stadionima. Zato, nadam se da će biti tu. Imao je jako težak period u poslednjih devet meseci i nije mogao da igra gde je hteo. Nadam se da će Australija da ga primi raširenih ruku - zaključio je Kirjos.

Video: Novak Đoković izazvao ludnicu na Sajmu obrazovana: Klinci jurili za njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA