≫ 

Koliko ovi ljudi vole Đokovića: Parižani pohrlili na prvi trening Srbina, Nole im strpljivo delio autograme

Divni prizori iz Francuske

  • 4
novak đoković Foto: twitter/Novak Djokovic

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pristigao je u Pariz, raskomotio se i već odradio prvi lagani trening kao pripremu za ono što ga čega narednih dana, a to je Masters gde, naravno, cilja najvišu poziciju.

Novak je u subotu doputovao u francusku prestonicu, a dan kasnije se pojavio u hali gde ga je naišao na topao prijem. Navijači, više desetina njih, bilo je tu i dece, aplauzom su pozdravili ulazak našeg asa, uželeli su ga se i to nisu krili.

Netremice su gledali u Noleta, pratili svaki njegov potez i korak, pokazali koliko ga poštuju i vole.

Novak im je, naravno, odgovorio pozdravom i osmehom, a kad je završio obaveze na terenu strpljivo je delio autograme svojim obožavaocima iz ovog dela sveta.

- Bonjur, Paris - obznanio je svoj dolazak u Pariz naš as u poruci na svojim društvenim mrežama, gde je i "okačio" kadrove sa prvog treninga i druženja sa naivjačima.

Novak takmičenje kreće od drugog kola, a rival će mu biti bolji iz duela Švarcman-Kresi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    30. oktobar 2022 | 13:23

    Koliko parižani vole Noketa imali smo prilike da vidimo u poslednjih petnaestak godina kad su navijali i za crnog đavola ako igra protiv Noleta. Najbolji primer se desio u finalu protiv Vavrinke.

  • Kele

    30. oktobar 2022 | 14:21

    Nole je jedan jedinstven, priznali to drugi ili ne on je debelo ispisao istoriju. Napred Nole!

  • stojadin pavlovic cole

    30. oktobar 2022 | 14:26

    Nema tu nijednog Parizanina to su sve nasi gastozi kao onaj Nenad Marinkovic konobar iz svilajnac, sto kukaju i placu svaki dan zbog Pariza. Onaj Gastoz je barem pobego a ti mucenici jedino sto mogu je da navijaju za Noleta. A Francuzi jedino oni antivakseri kao nesto podrzavaju ga ali u sustini ocima nemogu da ga vide. Jer za Francuza Srbija je negde tamo pored Moskve na 20 km. Oni neznaju ni kartu njima susedne evrope sa kim se granice a kamoli cele evrope ili sveta. Mozda znaju gde je Magreb, njihovi Arapi od kojih Pariz lici na Bagdad i Tripoli za vreme rata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA