≫ 

Najbolja teniserka na svetu razočarana zbog Simone Halep: "Sigurna sam da se oseća loše"

Iga Švojntek istakla je da je razočarana činjenicom da je Rumunka suspendovana zbog koriščenja dopinga

  • 0
Simona Halep Foto: Tanjug/AP

Poljska teniserka Iga Švjontek izjavila da je razočarana informacijom da je bivša najbolja igračica sveta Rumunka Simona Halep suspendovana zbog korišćenja dopinga.

Međunarodna agencija za integritet tenisa suspendovala je pre 10 dana Halepovu, pošto je bila pozitivna na doping testu. Rumunka je prošlog meseca tokom Otvorenog prvenstva SAD bila pozitivna na zabranjenu supstancu roksadustat.

Halepova je potom izjavila da će se boriti da dokaže da nikada svesno nije uzela nedozvoljene supstance.

- Bilo je sve veoma konfuzno kada sam čula te vesti, jer ih nisam očekivala. Simona mi je uvek delovala kao osoba, kojoj je bitno da sve bude pošteno, bila mi je sjajan primer. Ne znam kako sada stvari funkcionišu, šta treba da uradi? Da li će je testirati još neki put? - izjavila je najbolja teniserka sveta.

Poljakinja je istakla da takve vesti opterećuju svetski tenis.

- Nadam se da će stvari da budu jasnije navijačima i ostalim igračicama u narednom periodu. Ali da, ovo je razočaravajuće, sigurna sam da se Simona oseća veoma loše - zaključila je Švjontek, koja će naredne nedelje igrati na Završnom turniru u američkom Fort Vortu.

Video: Nole stigao u Pariz na Masters i odmah izašao na trening

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA