Đoković evocirao dešavanja iz Australije, a onda rekao: "Kada mi je potrebna velika titula, Vimbldon je tu"

Očekuje Đokovića odbrana titule u Parizu

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priprema se za učešće na Mastersu u Parizu, a na konferenciji za medije u kratkim crtama je "pretrčao" dosadašnju godinu.

- Prvi deo sezone i sve što se dešavalo u Australiji, osetio sam kao izazov, uticalo je na mene to u emotivnom i mentalnom smislu, pogodilo je moju igru. Ipak, uspeo sam da pronađem taj željeni nivo i to se desilo krajem sezone na šljaci. Vimbldon uvek dođe u pravo vreme u mojoj karijeri. Kada mi je potrebna velika doza samopouzdanja i velika titula, Vimbldon je uvek tu - naveo je Novak.

Osvrnuo se, zatim, Novak i na predstojeće takmičenje u Parizu.

- Razgovarao sam da direktorom turnira, Sedrikom Piolinom, rekao mi je da je mnogo igrača imalo pritužbu na sporost terena prošle godine, tako da su odlučili da malo ubrzaju podlogu. Oseća se to. Morate da se prilagodite i naviknete na to. Mislim da su imali potpuno pravo da to urade. Nekada se teren menja i na zahtev lokalnih igrača, to se dešava u tenisu kada imate prednost domaćeg terena, organizacija turnira pokušava da prilagodi sve lokalnim herojima i omogući im da više pobeđuju. Često se dešavalo u prošlosti - kazao je Novak.

Video: Nole stigao u Pariz na Masters i odmah izašao na trening

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TTelep

    31. oktobar 2022 | 09:56

    Čudi me da o bombardovanju 1999. ništa nije rekao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA