≫ 

Ekspresno ostade samo Đoković od Srba u Parizu: Kecmanović bez šanse na startu Bersija

Ono što najviše boli jeste činjenica da Kecmanović nije uspeo da izvojeva niti jednu brejk loptu i samo jedan djus na protivničkom servisu

  • 2
Miomir Kecmanović Foto: AP/Tanjug

Srbija će već nakon prvog dana i jutarnjeg programa ostati sa samo jednim predstavnikom na Mastersu u Parizu pošto je Miomir Kecmanović, naišavši već na žestoku minu, eliminisan u prvom kolu turnira od Kamerona Norija 6:2, 6:4.

Nije Miša imao sreće pri žrebu, morao je na samom startu da igra protiv 13. tenisera sveta, ali je svoju misiju u glavnom gradu Francuske završio već za 70 minuta.

Ono što najviše boli jeste činjenica da Kecmanović nije uspeo da izvojeva niti jednu brejk loptu i samo jedan djus na protivničkom servisu.

U prvom setu je dva puta doživeo brejkove, u trećem i u petom gemu (1:2 i 1:4), tako da je lako kliznuo ka gubitku prvog seta.

Već se u drugom mnogo bolje držao, ali je u petom gemu popustila koncentracija kada je Nori uspeo da napravi brejk i da potvrdi prednost za 4:2, te iznese to do samog kraja meča.

Britanac će se u drugom kolu sastati sa pobednikom duela Borne Ćorića i Korentana Mutea.

Video: Nole prekinuo zagrevanje u parku da bi poneo kofer bakici: Divan gest našeg najboljeg tenisera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA