Đoković saznao prvog rivala u Parizu: Amerikanac načinio iznenađenje i zakazao meč sa Novakom

Srpski teniser će igrati protiv Maksima Kresija

  • 0
US Open Tennis Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser i jedan od najboljih igrača ikada viđenih na terenima, Novak Đoković saznao je svog prvog rivala u drugom kolu ATP turnira u Parizu, pošto je Maksim Kresi bio bolji od Dijega Švarcmana sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.

Kresi je na ovaj način napravio i malo iznenađenje za samo jedan sat i 20 minuta igre, gde je Argentinca, nekadašnjeg 8. igrača sveta, ostavio bez ikakve šanse da načini nešto više.

Švarcman je u prvom setu prepustio Kresiju samo jedan brejk i to u osmom gemu, što je bilo dovoljno Amerikancu da dođe do osvajanja samog seta, a i velike prednosti. Kresi je u istom maniru nastavio i u drugom setu, odmah je uzeo jedan brejk, potom i drugi u petom gemu, a potom i odbranio servis za veliku prednost od 5:1.

Argentinac je potom uspeo da uzvrati, načinio je i o nbrejk, ali je isti izgubio već u narednom gemu i tako je dozvolio Kresiju da zakaže duel protiv Novaka Đokovića.

Đoković i Kresi se do sada nisu sastajali i ovo će biti njihov prvi duel.

Video: Nole prekinuo zagrevanje u parku da bi poneo kofer bakici: Divan gest našeg najboljeg tenisera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA