Đoković saznao potencijalnog rivala u finalu Pariza: Tamo ga čeka jedan od njegovih najvećih obožavaoca

Mladi Danac je napravio iznenađenje u polufinalu

  • 1
Holger Rune Foto: Tanjug / AP

Polako se knjiga na mastersu u Parizu svodi na ona poslednja dva slova. Odigrano je prvo polufinale i načinjeno je iznaneđenje, gde je Holger Rune izbacio Feliksa Ože Alijasima (2:0, po setovima 6:4, 6:2) i tako zakazao potencijalni meč protiv svog idola, Novaka Đokovića.

Teniski sladokusci su u meču između Danca i Kanađanina očekivali vrhunsku predstavu, oba tenisera su bila u izuzetnoj formi u prethodnom periodu i sve je slutilo na pravu zabavu za publiku u Bersiju. Njihov poslednji meč je bio u finalu Barselone, kada je Ože Alijasim slavio sa 2:0.

Čekao je Rune samo sedam dana za svoju osvetu i servirao ju je hladnu. U prvom setu je napravio rani brejk, već u trećem gemu je naterao svog protivnika na grešku i veoma lako je, bez ijednog susreta s brejk loptom došao do osvajanja seta.

Izgubljeni set je uticao na Ože Alijasima, izgubio je svoja prva dva servis gema, pružio je Runeu prednost od 4:0 i već je sve bilo gotovo. Sačuvao je Rune svoj servis, nije se susreo ni sa jednom brejk loptom tokom čitavog meča i tako je zakazao duel protiv boljeg iz meča Cicipas - Đoković

Video: Nole vikao Instagraaam i pravio šou na treningu sa 317. teniserom sveta Runeom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    5. novembar 2022 | 20:46

    Дете има шансу да научи нешто!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA