≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Đoković - Rune u finalu Mastersa u Parizu

Sve je spremno za veliko finale

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković je preživeo pravu malu golgotu u polufinalnoj borbi protiv Stefanosa Cicipasa, slavio je sa 2:1 i tako je sebi bukirao mesto u finalu Mastersa u Parizu, gde će mu protivnik biti mladi Danac Holger Rune, koji je nešto ranije savladao Feliksa Ožea Alijasima sa 2:0.

Meč Runea i njegovog idola, Novaka Đokovića, na programu je od 15 časova, dok je direktan prenos moguće pogledati preko Sport klub 1 kanala.

Đoković i Rune su do sada odigrali samo jedan duel kada je Srbin slavio, ali  su se od tada mnoge stvari promenile. Rune je teniski sazreo, pa tako smatra da bi mogao da ugrozi jednog od najboljih, ako ne i najboljeg tenisera svih vremena.

Iza sebe Danac uistinu ima i dobre rezultate, igrao je finale Barselone, ali je tamo poražen od Ožea Alijasima. Ipak, za Novaka ne treba trošiti reč, stigao je do finala sa samo jednim izgubljenim setom, što je samo po sebi dovoljan odgovor o tome kako igra ovaj čovek.

Video: Bersi je video moćnog lava Novaka: Đoković ludačkim poenima slomio Cicipasa, pa urliknuo kao zver

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    6. novembar 2022 | 07:47

    NOLE SRBINE ŽELIM TI SREĆU, NE SUMNJAM DA ĆEŠ OSVOJITI I OVAJ MASTERS. NEKA CRKNU DUŠMANI.

  • Марко

    6. novembar 2022 | 09:41

    Каква је данас публика на тениским теренима ? ,поготово када игра Ђоковић много говори а и подсећа из времена прошлог века.Куда ми то идемо??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA