≫ 

Bomba! Nik Kirjos dolazi u Beograd na duel sa Novakom Đokovićem

Nik je ovo obelodanio pratiocima na Instagramu

  • 4
Novak Đoković, Nik Kirjos, Vimbldon finale Foto: Tanjug/AP

Između Novaka Đokovića i Nika Kirjosa vladalo je svojevremeno veliko rivalstvo, može se reći čak i neprijateljstvo, a onda se sve promenilo i njih dvojica su postali veliki prijatelji.

Sve je počelo od momenta kada je Kirjos bio jedan od retkih tenisera koji mu je pružio podršku kada su ga vlasti Australije zatočile i nisu mu omogućile da brani titulu na Australijan openu.

Kulminacija dobrog odnosa Novaka i Nika viđena je tokom finala Vimbldona, kada su nakon meča imali prijateljske reči jedan prema drugom, ali i zagrljaj koji je delovao nezamislivo ranije.

Iz ovog dobrog odnosa izgrađena je i osnova za dalje, pa je tako Kirjos najavio dolazak u Beograd.

Naime, dok je odgovarao na pitanja svojih fanova na Instagramu, dobio je jedan i vezan za duel protiv Novaka, kada je Kirjos otkrio ekskluzivu.

- Novak i ja ćemo sledeće godine imati revanš meč u njegovom rodnom gradu. Niko nije spreman za ovo - napisao je Kirjos uz nekoliko emotikona koji ilustruju gromove.

Ostaje samo pitanje da li je Kirjos mislio na dolazak na Serbia open, koji će naredne godine biti održan u Banjaluci umesto u Beogradu, ili su on i Novak smislili neku novu atrakciju, koja bi bez sumnje bila spektakl o kojem bi pričao ce0 svet.

Verovatno bi sa Nikom došla i njegova verenica Kostin Haci, koja ga prati na svim takmičenjima.

Video: Kirjosov raj na zemlji na Bahamima: Ovde je otišao posle poraza od Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA