Australijski teniser o snimku na kojem kriju kakvo piće spremaju Novaku: "Ljudi, koristite logiku"

Ponovo je Milman stao u odbranu Novaka

  • 2
Ulises Badio Printskrin: Twitter.com/@DamianReilly

Australijski teniser Džon Milman, uključio se u raspravu oko situacije koja je digla prašinu poslednjih dana oko Novaka Đokovića, a vezana je za snimak koji je nastao nedavno tokom finala Mastersa u Parizu protif Holgera Runea.

Naime, na snimku koji se masovno proširio na Tviteru, vidi se kako članovi stručnog štaba Novaka Đokovića, telima pokrivaju njegovog fizioterapeuta Ulisesa Badija, koji je pripremao energetsko piće za Novaka i dodavao određene suplemente.

Među prvima se javio i oko ovoga pravio svojevrsnu dramu Ben Rotenberg, američki novinar poznat po tome da ne "miriše" Novaka previše.

Raspravi na mrežama pridružio se i Milman, koji je dao svoj stav iz ugla tenisera i otkrio da zapravo ne postoji nikakva logika da se čini nešto nelegalno, već da je u pitanju poslovna tajna, koju Novak i njegov tim ne žele da otkriju drugima.

- Situacija je dobila previše pažnje. Smešna je pomisao da se nešto događa. Stadion pun, kamere svuda, a pića se mešaju u loži. Mislim, koristite logiku, možda samo ne žele da drugi shvate njihovu prednost. Osim toga, timovi u svlačionici uvek pripremaju pića u neoznačenim bocama i stavljaju ih u frižider. Programi treninga i korišćenje suplemenata su poslovna tajna. 

Podsetimo, Milman je svojevremeno stao na stranu Đokovića i kada je bilo pod znakom pitanja da li će igrati na US openu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA