≫ 

Žreb za završni Masters u Torinu: Novaku zapala sve sama "pravoslavna braća" u grupu

Dva Rusa i Grk sa Srbinom se bore za polufinale

  • 3
Rune - Đoković Foto: Tanjug/AP

Vreme je da najbolji teniseri sveta daju završnu reč ove sezone, to će uraditi na finalnom Mastersu koji se igra u Torinu - a danas su izvučeni sastavi grupa za ovaj turnir.

Najbolji srpski teniser smešten je u grupu sa Rusima Medvedvom i Rubljovom, i Grkom Cicipasaom, preko kojih će, dakle, tražiti prolaz u polufinale.

U drugoj grupi najzvučnije ime je Rafael Nadal, uz njega su još Kasper Rud, Feliks Ože-Alijasim i Tejlor Fric.

U polufinale će se plasirati dvojica najboljih iz obe grupe.

Završni Masters u Torinu igra se od 13. do 20. novembra uz učešće osam najbolje rangiranih igrača sveta. Zbog povrede, učešće je otkazao prvoplasirani na ATP listi Karlos Alkaraz koga je zamenio Tejlor Fric.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kele

    10. novembar 2022 | 14:40

    Svi su jako dobri teniseri, trebaće im doza sreće kao i našem Noletu. Nole izdrži što duže da što više uživamo u tvom tenisu. Idemooo!!!

  • BOBA

    10. novembar 2022 | 14:42

    Nije moglo teže,ali ako prođe grupu ide na lakše protivnike,problem je što je Nole sedmi na ATP listi,možda je i bolje što ima jače rivale na početku,biće dobrog tenisa sigurno

  • MN CG

    10. novembar 2022 | 17:42

    Sramota za organizatore . Jeste nas Novak na 7 mjestu ...ali i kad je bio na 1 mjestu uvijek je njegova grupa bila teza. Neznaju nesrecnici bjelosvjecki za nas inat i kad se zainatimo nemoze nam niko nista!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA