≫ 

Novak o ispijanju svog vina sa rivalima: "Možda pre Australije kad smo malo opušteniji, ako budem bio tamo"

Srpskog tenisera su novinari pitali o vinu koje je njegova porodica počela da proizvodi i da li bi ga popio sa rivalima

  • 1

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je u centru pažnje u Torinu i dan uoči početka završnog Mastersa, gde je odgovarao na pitanja novinara, a teme su bile zanimljive i šarenolike. Mediji su se, pored ostalog, zanimali i za vino koje je Novakova porodica počela da proizvodi, nedavno ga je i predstavila i koje će se uskoro naći u prodaji.

Konkretno, srpskog tenisera su novinari pitali da li bi vino iz svoje proizvodnje popio sa svojim rivalima, a evo i šta im je Nole odgovorio:

- Bio bih srećan da podelim sa ovim momcima, ako oni žele... Možda pre Australije kad smo malo opušteniji, ako budem bio tamo. Hvala na tom pitanju, moj stric će biti veoma srećan.

Čuveni teniser je inače sa svojom porodicom zasnovao vinariju u Šumadiji, kraj mesta Lipovac, između Aranđelovca i Topole, a prva vina iz ove mlade vinske kuće uskoro će se naći u prodaji. Vina Đoković su nedavno predstavljena u jednoj vinoteci, i to prve dve etikete - Đoković Chardonnay 2020 i Đoković Syrah 2020.

O samom turniru, koji za njega kreće u ponedeljak mečom sa Stefanosom Cicipasom, Novak je izneo impresije.

- Uvek možete da izgubite ili da osvojite turnir, što ja mislim da je sjajno, ali kao što su ostali rekli, visok je intenzitet od starta, jer igrate protiv top igrača. Znate, nema prostora za "mečeve za zagrevanje", da tako kažem, morate da budete na najvišem nivou svojih mogućnosti od prvog poena. I mislim da je Torin sjajan grad domaćin ovog turnira. Prošle godine smo imali sjajnu posetu na svim mečevima. Italija je zemlja koja poštuje i neguje kulturu sporta, tenisa takođe, naravno. Mogu da imam dobru nedelju.

Video: Đoković otišao u restoran u Torinu, pa se iznenadio kad je video jelovnik: Jelo se zove po njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA