≫ 

Đoković otkrio šta je bio ključ pobede protiv Cicipasa: "Sačuvao sam živce, prvi gem je bio i prelomni"

Srpski teniser je odigrao veoma dobar meč gde svom protivniku nije pružio ni promil šanse da dođe do pobede

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je na odličan način započeo završni Masters u Torinu gde je bio bolji od Stefanosa Cicipasa sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6. On je posle meča izjavio i da je ovo bio veoma težak meč.

Nije dopustio Novak u ovom meču ni promil šanse Grku da dođe do pobede. Bolje je otvorio meč, uzeo brejk u prvom gemu meča i tako odbranama svog servisa došao do vođstva od 1:0 u setovima, da bi u drugom slavio posle taj-brejka.

Posle meča je Novak izjavio da je ovo bio izuzetno težak meč, gde je i sam istakao da je ključan bio prvi gem.

- Obojica smo znali da će biti težak meč. Igrali smo o ranije neizvesne mečeve najskorije u Parizu. Samo jednom sam se suočio sa brejk loptama. Bio sam srećan što sam se izvukao iz toga. Teren je brz. Ovde, ako serviraš dobro dobijaš poene. Nije lako kontrolisati lopticu. Ključan je bio prvi gem. Posle toga sačuvao sam živce u važnim momentima.

Imao je Novak i reči hvale o svom protivniku.

- Neverovatno je igrao. Imao je dosta šansi da dobije i u dva seta. Medvdev je pokazao zbog čega je jedan od najizdržljivijih. Ipak, Rubljev je dobro reagovao i slao odlične loptice. Na ovom turniru nastupaju najbolji igrači sveta protiv koga god da igram moram da budem na vrhuncu forme - zaključio je Novak.

Video: Ako uopšte budem bio tamo: Novak se našalio na račun svog učešća na Australijan openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA