Nadal čuo da će Đoković igrati na Australijan Openu, ovo je njegova prva reakcija

Rafa je u poslednjem duelu u grupi savladao Kaspera Ruda, ali nije prošao dalje.

  • 11
Rafael Nadal, Tejlor Fric Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal nije uspeo da se plasira u polufinale završnog Mastersa u Torinu, a nakon poslednjeg susreta u grupi prokomentarisao je dozvolu australijskih vlasti Novaku Đokoviću da učestvuje na tamošnjem Grend slemu početkom naredne godine.

Tenis je bolji kada su svi najbolji igrači na terenu. Prošle godine je bio veliki haos i nije bilo dobro za naš sport, ali to je prošlost. Najbolja je moguća vest to što će Novak moći da igra. Srećan sam zbog njega, zbog turnira i zbog igrača – rekao je Nadal.

Nadal je u poslednjem duelu u grupi savladao Kaspera Ruda, ali je pre toga izgubio od Tejlora Frica i Feliksa Ože Aliasima, pa neće moći u narednu fazu turnira na severu Italije.

Ne znam koliko mi je još ovakvih mečeva potrebno. Suština je bila u tome da budem konkurentan protiv vrhunskog igrača. Satisfakcija mi je što sam posle teških dana igrao sa pravim stavom i što sam juče dobro trenirao. Dao sam sve od sebe do samog kraja – rekao je Nadal.

Video: Novak lovio svaku grešku Rubljova i ulovio prolaz dalje: Đoković u polufinalu završnog Mastersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA