Najpoznatiji dubl teniser u ovom veku napravio skandal: Zbog kockanja suspendovan na četiri meseca

Bob Brajan i Mardi Fiš moraće da plate i po 10.000 dolara kazne

  • 0
Bob Brajan Foto: Colin Poultney/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Veliki skandal potresa svet tenisa. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji dubl teniser u ovom veku, Bob Brajan suspendovan je zajedno sa Mardijem Fišem zbog optužbi za promociju kockanja. 

Oni trenutno predstavljaju tandem trenera reprezentacije SAD, a od strane ITIA (organizacije koja se bavi očuvanjem integriteta u tenisu) suspendovani su na četiri meseca obavljanja dužnosti zbog promocije kockanja na društvenim mrežama.

Dodatno, u budžet ove organizacije moraće da uplate po 10.000 evra, što neće biti veliki udar za njih koliko će biti sama suspenzija.

Inače, Bob Brajan je tokom svoje karijere osvojio čak 119 turnira, a sa svojim bratom Majkom je došao i do zlata na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Ima 16 trofeja na Grend slemovima, a prvi na ATP listi bio je čak 439 nedelja.

Što se tiče Mardija Fiša, on je najbolji plasman ostvario na sedmom mestu, a profesionalno se bavio tenisom 15 godina. Najbolji rezultat mu je srebro na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine uz polufinale Vimbldona.

Video: Đokovići proslavili krsnu slavu, Novakov gost patrijarh Porfirije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA