Ukrajinac prozivao Srbe, vređao Troickog i Tipsarevića, oni su mu žestoko uzvratili

Pokušao je Stahovski "niskim udarcima" prema našim teniserima, ali su mu dobrano odgovorili

  • 19
Sergej Stahovski Janko Tipsarević Viktor Troicki Foto-montaža: Profimedia/AFP/Sergei SUPINSKY, Tanjug/AP

Rat između Rusije i Ukrajine traje već više od devet meseci, dosta svetskih zvezda je zauzelo svoje strane, dok je novi "ispad" imao i bivši teniser Sergej Stahovski, koji je na Tviter objavio prepisku sa srpskim teniserima Viktorom Troickim i Jankom Tipsarevićem.

Stahovski je na svom Tviter nalogu objavio obe prepiske, gde je istakao da se radi o "srpskom mišljenju", iako ej ciljano napao na oba tenisera zbog njihove posete Rusiji.  Nisu mu ostali dužni srpski teniseri, imali su propisne odgovore, gde su ga nazvali klovnom i "Instagram borcem za slobodu".

Napisao je Stahovski našem Viktoru Troickom da je razočaran što ga vidi u Rusiji, a Troicki mu je poprilično grubo odgovrio.

- Da budem u zemlji mojih predaka je neprocenjivo. Ti si Instagram klovn koji meša sport i politiku. Ovo nema veze sa ratom, ali pošto to spominješ, ja i moja zemlja smo prošli kroz svo to sr*nje i nikad nismo dobili podršku. Molim te začepi - napisao je Troicki, kao odgovor, dok je Stahovski napisao sličnu poruku i Janku Tipsareviću.

- Stvarno? Šta kaže gospodin Borac za slobodu. Da li si ti i tvoja je*ena familija bojkotovali ili protestovali kada je NATO bombardovao moju zemlju, porodicu i ljude pre 20 godina - upitao ga je Tipsarević.

Video: Ukrajinska atletičarka opisala dramu: Letele su bombe, tri dana sam putovala do Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo momci

    1. decembar 2022 | 19:36

    Kratko i jasno ali u metu

  • Ivan.

    1. decembar 2022 | 19:31

    Ovaj ne ispušta telefon u ruke. Spusti telefon i podigni tu pušku koja ti služi samo da se slikaš za instagram sa njom.

  • Bata

    1. decembar 2022 | 19:35

    Ovi ukrajinci svakim danom pokazuju koliko su zaglupljeni i koliko su nisko pali. Zreli su, ono što im ostane od države, za prijem u EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA