≫ 

Prve fotke Đokovića u Australiji, raduje njegov izraz lica: Ovako mu je AO poželeo dobrodošlicu

Nole je odradio i prvi trening u Adelejdu

  • 2
Novak Đoković, trening Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Novak Đoković je stigao u Australiju po prvi put nakon prave torture koju je prošao pre manje od godinu dana kada mu je zabranjeno da brani titulu i kada je najpre zatočen poput kriminalca, a potom i deportovan.

Sada, skoro godinu dana kasnije, kada je u očima mnogih u Australiji, a posebno političara bio "neprijatelj broj jedan", sada je Novak rado viđen gost.

Vlast se promenila, pa je i Novaku odobren ulazak, ukinuta mu je suluda zabrana da tri godine ne može da se vrati u Australiju i gledaćemo najtrofejnijeg tenisera u istoriji Australijan opena kako juri svoju jubilarnu 10. titulu u Melburnu.

Pre Australijan opena, koji je na programu od 16. do 29. januara, Novak će odigrati turnir u Adelejdu, na kojem će se zagrevati za prvi Grend slem sezone.

Novak je u utorak stigao u Adelejd, a sada su se pojavile i njegove prve fotografije sa treninga koji je održao na terenima u ovom gradu.

Đoković je bio dobro raspoložen, često je na njegovom licu mogao da se vidi osmeh, a te fotografije podelio je i Australijan open na svom zvaničnom profilu na Tviteru uz dobrodošlicu šampionu.

- Jeste li spremni za tenisko leto? Novak Đoković je stigao u Adelejd i odradio svoj prvi trening - stoji u objavi Australijan opena sa Novakovim fotografijama.

Turnir u Adelejdu igra se od 1. do 8. januara, a titulu brani Tanasis Kokinakis. Novak je prvi nosilac, a uz njega tu su i Danil Medvedev, Feliks Ože Alijasim, Andrej Rubljov, Janik Siner, Denis Šapovalov i Karen Kačanov, tako da će to biti ozbiljna priprema za Australijan open.

Video: Nole prekinuo zagrevanje u parku da bi poneo kofer bakici: Divan gest našeg najboljeg tenisera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🌴

    28. decembar 2022 | 10:47

    Ova godina je njegova skoro nista ne brani, znaci svaka pobeda bodovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA