≫ 

Teniska senzacija i definitivno na pomolu: Kirjos opet najavio dubl sa Novakom, poruka oduševila navijače

Navijači žele "bromansu" Nika i Novaka na teniskom terenu

  • 1
Novak Đoković, Nik Kirjos, Vimbldon finale Foto: Tanjug/AP

Godinu dana posle prave torture koju je proživeo u Melburnu, gde je zatočen, potom i deportovan, bez mogućnosti da igra na Australijan openu, Novak Đoković se vratio u Australiju, a po svemu sudeći,  napraviće pravi spektakl. 

Naime, tokom prošle godine, jedan od najvećih Novakovih kritičara, Nik Kirjos, bio je jedan od retkih koji je stao u odbranu srpskog tenisera, i to, iskreno i bez ustručavanja. Australijanac je branio Novakovo pravo da sam donosi odluke o sebi i ima svoje mišljenje. Shodno tome, između njih se, umesto animoziteta, stvorilo veliko prijateljstov.

Da su dvojica tenisera u odličnim odnosima videlo se i u finalu Vimbldona koje su igrali. Kirjos je tada sportski čestitao Novaku, a uz brojne šale, svima su stavili do znanja koliko cene jedan drugog. Tako, najavljeno "piće i večera" su tada zbog obaveza izostali, ali bi sve moglo da bude nadoknađeno tokom sledeće godine jer bi Australijanac i Srbin mogli da zaigraju u dublu.

Kirjos je pre nekoliko dana ovo već najavio kada ga je neko upitao da li će "bromansa" sa Novakom da bude nastavljena, na šta je Nik potvrdno odgovorio.

- Ako Novaku bude dozvoljeno da igra u Americi, igraćemo dubl u Indijan Velsu. Da li ste spremni? - uzvratio je Nik.

Ipak, Kirjos je jopš jednom zagolicao maštu navijača i ponovo se oglasio se na društvenim mrežama gde je postavio fotografiju sa Novakom Đokovićem, kao i komentar: "Novi dubl ove godine, Novače, da li spreman?"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Podsetimo, Novak prošle godine nije mogao da igra nijedan turnir u Americi, pa je tako propustio i US open, ali i masterse u Indijan Velsu, Majamiju, Sinsinatiju, kao i Rodžers kup u Kanadi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA