≫ 

"Lakše mi je kad Novak ne igra, ali treba ga pustiti u zemlju": Amerikanac stao u Đokovićevu odbranu

Američke vlasti su donele zakon koji će našeg tenisera uskratiti igranja u Indijan Velsu i Majamiju

  • 5
Novak Đoković, Tejlor Fric Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković se nalazi u Australiji, nakon prošlogodišnjeg terora od strane tamošnjih vlasti, ove godine će imati priliku da se takmiči za prvi Grend slem godine, ali i za turnir u Adelajdu, gde se domogao finala..

Ipak, ono što je pomalo "pomutilo" našeg tenisera, jeste odluka SAD  da zabrani ulazak u zemlju nevakcinisanim licima, čime je praktično i onemogućila našeg tenisera da se bori za titule u Indijan Velsu i Majamiju.

U njegovu odbranu je stao i američki teniser, Tejlor Fric.

- Lakše će mi biti da odbranim titulu ako Novak ne bude igrao. Treba mu dozvoliti da uđe u zemlju i igra na turnirima, ali ja ne određujem pravila - rekao je Tejlor Fric.

Podsetimo, turnir u Indijan Velsu se igra od 8. do 19. marta, dok je onaj u Majamiju zakazan za period od 22. marta do 2. aprila.

Video: Preko pakla do finala Mastersa: Ovako je Nole slomio Frica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    7. januar 2023 | 22:42

    Novax je spasio milione ljudi ,mogu da mu ...nacisti odvratni.

  • Brut

    7. januar 2023 | 23:10

    I bolje da ne ides u Ameriku, vidis da je onaj Bajden budala.

  • Mihailović

    8. januar 2023 | 07:35

    Američke gluposti, i kad su bile najveće epidemije dozvoljavali su sportašima da se takmiče, mogu se testirati i pregledati...Đoković je jedan od najzdravijih sportista na svetu, živi zdravim životom, a ne dozvaljava mu se da se takmiči...to je Amerika, govori da su najveća demokratija, a oni zapravo odlućuju kome će uskraćivati prava na rad i ŽIVOT, to rade od kad postoje, pa i danas u celom svetu. Pogledajte Kubu, šta im rade, da ne spominjem koje su uništavali bombama, raznim otrovima, svim mogućim šta su imali na raspolaganju za uništavanje naroda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA