≫ 

Ćerku legende fudbala sve vreme snimali na Novakovom meču, ali nije navijala za njega

Ivana Nedved je ćerka legendarnog Pavela Nedveda, a već dugo je u vezi sa Sebastijanom Kordom

  • 0

Novak Đoković je na neverovatan način uspeo da pobedi Sebastijana Kordu u finalu Adelejda i tako je na najbolji način započeo sezonu svojom 92. titulom u karijeri.

Tokom meča, koji je obilovao dramom, bilo je i mnogo tenzija na tribinama, posebno u ložama igrača. Dok je Novak u jednom momentu bio ljut na deo svoje lože, koju je i izbacio sa stadiona.

Napeto je bilo i u loži Sebastijana Korde, koji je bio nadomak najvećeg uspeha u karijeri. Imao je i meč loptu, ali je nije iskoristio i Novak je po ko zna koji put u karijeri uspeo da se izvuče iz najteže moguće situacije i da dobije meč.

Kamermanima je tokom meča posebno bila zanimljiva plavuša u loži Sebastijana Korde. U pitanju je njegova devojka, Ivana Nedved, inače ćerka slavnog češkog fudbalera Pavela Nedveda, legende Juventusa i jednog od najboljih čeških igrača svih vremena.

Zanimljivo je da je i Sebastijan Korda sin legende češkog tenisa, Petra Korde, nekadašnjeg osvajača Australijan opena iz 1998. godine.

Oni su dugo u ozbiljnoj vezi, a ona ga sada prati i na najvećim turnirima. Svojevremeno je uslikana prošle sezone i na mečevima na Rolan Garosu.

Nema sumnje da će zbog svoje lepote biti meta kamermana i fotoreportera i na ostalim turnirima na kojima bude pratila svog dragog.

Pogledajte u nastavku i neke njene fotografije:

Video: Najbolji potezi sa finala meča Đokovića i Korde: Nole spasio meč loptu pa pobedio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA