Pojavile se kvote za Novakov polufinalni meč i za osvajanje AO: Ovo se ne pamti u istoriji tenisa!

Mnogi bi se zapitali da li je ovo Grend slem polufinale ili 1. kolo nekog nižerazrednog turnira

  • 6
Đoković, Tommy Pau, Cicipas, Karen Kačanov Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je prikazao neverovatne dve partije protiv Aleksa de Minora i Andreja Rubljova, koje je "pomeo" sa terena, pa sa puno samopouzdanja i kao ubedljivo najveći favorit za titulu ulazi u samu završnicu Australijan opena.

Zbog toga su i bukmejkeri kladionice Soccer uvereni da će Srbin u Melburnu podići jubilarni 10. Normanov trofej i da će osvojiti 22. Grend slem titulu u karijeri.

Bukvalno se dešava nešto što dosad nije viđeno verovatno nikada u istoriji kada je u pitanju Australijan open, a tome u prilog govore i kvote za Novakov naredni meč, kao i kvote za osvajača titule.

Kladionica Soccer je za polufinalni meč Đokovića i Tomija Pola u polufinalu Grend slema, na Novaka stavila kvotu od 1,06, dok je kvota na pobedu Amerikanca 10,20.

Dakle, u pitanju je polufinale Grend slema, a kvota na Novaka je kao da igra prvo kolo nekog nižerazrednog turnira. To samo govori o Novakovoj dominaciji i snazi i koliko je ostavio jak utisak dosadašnjim partijama.

Kada su u pitanju kvote za osvajača turnira, i tu je situacija slična. Novak je ubedljivo najveći favorit, a Soccer za Novakovu titulu nudi kvotu 1,25. Drugi favorit je Cicipas, za koga se veruje da će biti Novakov rival u finalu, a na njega je kvota 5, kvota na Karena Kačanova je 15, a na Tomija Pola čak 30.

Ovde pogledajte i sve kvote za završnicu Australijan opena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    26. januar 2023 | 14:57

    Ono kad obesmislis gren slem........ kad si jaci od politike i politicara, kad mrzitelje posaljes u rupe, protivnike pocistis sa terena i nateras svojim ponasanjem sve koji te nisu voleli da te postuju. Novak Djokovic.

  • Miloš

    26. januar 2023 | 11:50

    Poklon kvota na Noleta. Samo da ostane zdrav do kraja turnira

  • Wilson

    26. januar 2023 | 16:36

    Tako je NOVAČE samo ih čisti,pa neka laju za tobom do mile volje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA