≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kad mi je teško, gledam Novakove snimke i bude mi bolje": Kakve reči teniserke za Đokovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Andrea Prisakariu smatra da bi Nole mogao da uzme još pet Grend slemova

  • 8
Andrea Piskariju Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

Rumunska tensierka Andrea Prisakariu, jedna od najatraktivnijih na Turu, nikada nije krila da je veliki "zaljubljenik" u Novaka Đokovića!

Često je znala da slavi Novakove titule, čak i uz srpsku muziku, a u razgovoru za rumunski "GSP" doatakla se Australijan opena koji je Nole dominantno osvojio.

- Gledala sam AO, ali samo one mečeve na kojima je Đoković igrao. On je veoma snažan i čvrst lik, neverovatnog uma. Ne mogu da nađem reči da ga opišem. Lično, kad mi je teško, gledam njegove snimke na Jutjubu da mi bude bolje - rekla je Andrea i dodala:

- Ono što mu se desilo prošle godine činilo mi se kao izganstvo iz našeg sveta, sporta. Nije bilo lako, samo on zna kroz šta je prošao. Mogu da zamislim samo. Ali da dođete ove godine, pobedite i pokažete ko je gazda... To je bilo senzacionalno! On takođe pokazuje kakav su emotivan uticaj na njega imali svi događaji.

Na pitanje da li je mislila na reakciju na kraju, Rumunka je priznala:

- Ta reakcija na kraju me je rasplakala. Plakala sam glasno 10 minuta. Možete samo da zamislite koliko je uložio te godine kada nije ni igrao. Dođe, počne godinu onako pripremljen kao on... To je nešto što 0,1 odsto ljudi može da uradi, to je retkost.

Trka sa Nadalom oko Grend slemova bila je neizostavni deo razgovora.

- Trenutno je izjednačen, ali će ga lako nadmašiti sa još tri, četiri ili pet GS. Ne znam u kakvoj će fizičkoj formi biti Rafa. Naravno, i on je veliki šampion. Divila sam se Špancu zbog odlučnosti i sirovog rada koji pokazuje svaki dan. Federer je imao talenat i eleganciju. Zatim dolazi Đoković koji je kombinacija njih dvojice.


Video: Novak ponosno prošetao pehar Melburnom dan nakon osvojene 10. titule na AO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    2. februar 2023 | 01:59

    Jedna od najlepših teniserki svih vremena.Pozdrav za bratsku i prijateljsku Rumuniju.

  • Zox

    2. februar 2023 | 07:04

    Nema šta devojka izgleda kao avion, prirodna 100%,mogu da joj pozavide sve silikonuše a uz to je i vrhunski sportista,jedina zamerka što je upropastila ovako extra telo sa tetovažama.

  • Goxy

    2. februar 2023 | 04:19

    Sto je dobra. Neka popravi formu da je gledamo cesce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA