≫ 

Srbi protiv Srba "Vikinga": Održan žreb Dejvis kupa za duel protiv Norveške

Dva momka naših korena brane boje "vikinga"

  • 0
Dejvis Kup Norveške, Viktor Đurasović Foto: Profimedia/Patrick HAMILTON / AFP

Dejvis kup reprezentacija Srbije priprema se za duel sa Norveškom u okviru kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Dejvis kup Svetske grupe za 2023. godinu.

Žreb za duel je održan u Oslu, a interesantno je da će naš tim protiv Norvežana imati igrače srpskog porekla.

Naime, boje Norveške brane Andrija Petrović i Viktor Đurasović, koji će braniti boje "Vikinga" u singlu, dok će Đurasović igrati i dubl u paru sa Hermanom Hagen Hojeralom.

Žrebom je određeno da će prvi meč igrati Miomir Kecmanović protiv Andreje Petrovića, a drugi Laslo Đere protiv Viktora Đurasovića.

Drugog dana će u singlu igrati Kecmanović protiv Đurasovića i Đere protiv Petrovića, a ukoliko bude bilo potrebno, igraće se i dubl gde će Filip Krajinović i Nikola Ćaćić igrati protiv Viktora Đurasovića i Hermana Hagen Hojerala.

Dejvis Kup Foto: Telegraf

Odradili smo nekoliko dobrih treninga, jedva čekamo meč, nadam se najboljem, verujem da ćemo pobediti i da ću doprineti da donesem te poene koji su nam potrebni da prođemo dalje - rekao je Miomir Kecmanović koji će otvoriti duel u Oslu u petak sa početkom od 18.00.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA