Srbija i dalje neporažena u Dejvis kupu: Hamad dobio preumornog Đurasovića u supertajbrejku trećeg seta

Norvežaninu je to bio treći meč u 24 časa

  • 1
Hamad Međedović Foto: MN Press

Sjajni Hamad nastavio je srpsku seriju pobeda u Dejvis Kupu. Uspeo je Međedović da savlada već preumornog Viktora Đurasovića, kojem je to bio treći meč u samo 24 časa i da ga u supetajbrejku trećeg seta dovede do krajnjeg sloma - 2:1 (6:4, 6:7, 10:4).

Prvi set, Hamad je uspeo da reši sa jednim brejkom razlike u svoju korist, a u drugom se situacija odvijala na sličan način. Mogao je Međedović i mnogo ranije da reši stvar u svoju korist, pošto je na 5:4 servirao za pobedu, ali je baš tada Đurasović uspeo da vrati brejk i da produži ovaj meč.

Pao je dogovor da pobednik bude odlučen supertajbrejkom trećeg seta, kako se i jedan i drugi teniser ne bi dalje trošili. Tamo se daleko bolje snašao naš Hamad, koji je lako pronašao put do prednosti i potom slavio sa 10:4.

Podsetimo, prethodno su Srbiji pobede u singlu doneli Laslo Đere upravo protiv Đurasovića u tri seta, dok je Miomir Kecmanović savladao Andreju Petrovića dosta lakše u dva seta. ranije danas u dublu su slavili Nikola Ćaćić i Filip Krajinović protiv Viktora Đurasovića i Hermana Hojerala u tri seta.

Video: U TC Novak imamo mnogo talentovane dece koja žele da postanu to što je Đoković sada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za..

    4. februar 2023 | 18:54

    ..Srbiju kad se igra, NULA komentara..sram nas bilo! Momci, sve cestitke, bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA