Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav start za Krajinovića u Monpeljeu: Filip spasao tri meč lopte i potukao bivšeg polufinalistu Grend slema!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa druge strane, Filip je u večnoj trci sa vremenom u još jednom pokušaju da osvoji ATP titulu, te će sada krenuti i ka onoj u Monpeljeu

  • 0
Filip Krajinović Foto: Tanjug / AP

Srpski teniser plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Monpeljeu, i to na kakav način - spasao je tri meč lopte i savladao Aslana Karaceva posle preokreta sa 3:6, 7:6(9), 6:2.

Ovaj duel trajao je nešto preko dva sata, a Filip je u taj-brejku drugog seta bio na vratima poraza, a onda je spasao dve vezane meč lopte na 4:6 i 5:6, a onda i još jednu na 6:7, te je nakon toga naređao tri poena i završio ovu priču na najbolji mogući način.

Karacev je svojevremeno bio velika senzacija zbog plasmana u polufinale Australijan Opena kada ga je Novak Đoković izbacio pred borbu za trofej, a briljirao je i na Serbia Openu.

Sa druge strane, Filip je u večnoj trci sa vremenom u još jednom pokušaju da osvoji ATP titulu, te će sada krenuti i ka onoj u Monpeljeu.

Naredni protivnik u francuskom gradu biće mu pobednik duela Lorenca Sonega i Bendžamina Bonzija, dok bi u četvrtfinalu projektovano išao na drugog nosioca turnira, Janika Sinera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA