≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako mlad, a već igra nesportski: Rune navukao bes navijača na sebe, servirao dok mu je rival bio na klupi?!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krajnje neprijatan potez Danca

  • 2
holger rune Foto: twitter/Stroppa_Del

Danac Holger Rune proslavio se 2022. u finalu Mastersa senzacionalnim trijumfom nad Novakom Đokovićem i od tada ga prati reputacija momka koji može mnogo toga uraditi u karijeri. Mladi Danac solidno gura iz turnira u turnir, oscilira što je i normalno za njegove godine, ali se sve vreme drži pri vrhu ATP liste - međutim očito da još nije preležao neke dečije bolesti svojstvene tinejdž godinama.

Rune je u subotu izgubio polufinale turnira u Monpeljeu od Amerikanca Maksima Kresija u dva seta, ali je više od samog meča pažnju privukao krajnje nesportski potez mladog Danca i ponašanje koje mu ne služi na čast.

Danac je, naime, na početku taj-brejka drugog seta odservirao u polje u koje još nije ni stigao njegov rival. Krejsi tek što je ustao sa klupe, a loptica je već bila odservirana.

Rune je iz samo njemu znanog razloga pomislio da će mu sudije priznati poen, čak je i gunđao zbog čega se to nije desilo, jer je, kako misli, on sve to uradio po pravilima s obzirom na to da se rival predugo zadržao. Amerikanac je inače napravio pauzu da zameni reket.

Sudije naravno nisu dodelile poen Dancu.

Da li je ovakvo ponašanje Runea samo posledica njegovih mladih godina i zapaljivog karaktera ili je, ipak, deo njegove ličnosti, tek to će pokazati godine koje dolaze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    12. februar 2023 | 08:25

    Ovaj je sportista ??? Ovaj nije ni čovek,a ne sportista.

  • Др

    12. februar 2023 | 11:03

    Последица препотентности! Добио случајно Ђоковића и одмах умислио да је велики играч!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA