Vreme čitanja: oko 1 min.

Lajović lagano do glavnog žreba Buenos Ajresa: Brazilac posle sat vremena položio oružje pred Srbinom

Vreme čitanja: oko 1 min.

U dva seta je slavio naš Duci

  • 0
Dušan Lajović Foto: MN Press

Još jedna sjajna partija Dušana Lajovića bila je dovoljna da se plasira u glavni žreb turnira u Buenos Ajresu, glavnom gradu Argentine. Protivnik mu je bio malo poznati Felipe Meligeni Alveš iz Brazila - 2:0 (6:3, 6:3).

Srbin je prethodno eliminisao domaću tenisku nadu, Renza Oliva, koji je "upao" u kostur kvalifikacija kao zamena, baš kao i Brazilac koji je danas bio sa druge strane mreže. Današnji meč potrajao je tek nešto više od sat vremena.

Prvi set krenuo je na najbolji mogući način, brejkom Ducija u drugom gemu, a on je tu prednost potom uspeo da sačuva, iako je Alveš imao šansu da uzvrati ribrejkom već u narednom gemu.

Ista priča i u drugom setu. Tada je brejk viđen u prvom gemu, a Lajović je potom do kraja napravio još jedan brejk u poslednjem, 9. gemu čime je overio pobedu.

Još nije poznato na koje će mesto biti postavljen Duci u glavnom žrebu Buenos Ajresa, a tamo se već nalazi Laslo Đere koji u prvom kolu igra sa Fabiom Fonjinijem.

Video: Dušan Lajović ispričao najluđu tenisku anegdotu iz detinjstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA