≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Argentinac ubeđen: "Era Đokovića, Federera i Nadala je na izmaku, to je dobar momenat za tenis"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, ukazuje poštovanje Novaku

  • 6
Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer Foto: Matthew Stockman/Getty images/Profimedia

Argentinski teniser Francisko Serundolo javio je da se era velike trojke, Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera, približila kraju.

- Nova generacija se probila na pozicije na vrhu. Na velikim turnirima imamo mnogo mladih finalista, povremeno i šampione poput Karlosa Alkarasa ili Danila Medvedeva. Era Nadala, Federera i Đokovića se bliži kraju, iako Đoković ima još nekoliko godina ispred sebe - kazao je Serundolo.

On smatra da je to dobar momenat za tenis.

- Više ne smatrate kako to nije moguće. Do pre par godina mogli ste da vidite Nadala, Đokovića, Federera, Marija, možda Del Potra... Dakle četiri, pet ili šest igrača koji su se ustalili, koje je bilo nemoguće pobediti na grend slemu i važnim turnirima. Sada imamo velike prilike, sa Alkarasom, Cicipasom, Rudom, mnogi od njih su mojih godina - istakao je Serundolo.

Ipak, ukazuje poštovanje Novaku.

- On je najabolji teniser, broj jedan i šampion poslednjeg grend slema. Impresivan je sa svim tim što je osvojio, neverovatno je da i dalje želi da igra. Mnogo ga poštujem. Dobro je za tenis da nastavlja da igra na tom nivou i time nas tera da i mi nastavimo tako. Ako želimo da ga pobedimo, moramo da radimo i da napredujemo - zaključio je Serundolo.

Video: Ekskluzivno: Otkrivamo tajnu tretmana doktorke Marijane, kojom je izlečila Novaka na AO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    15. februar 2023 | 14:41

    Kaze era na izmaku a od zadnjih 12 turnira Nadal i Djokovic osvojili 9,a na 2 od ona 3 Djokovicu nisu dali da igra. O cemu li ovaj prica? Da se Nadal,Federer i Djokovic sad vrate na 20 godina trajala bi ta era u nedogled. Kad ti sa 25 godina ne mozes da pobedis coveka od 36-37-38 onda se zapitaj kako bi te on tek pobedio da je tvojih godina.

  • Дража

    15. februar 2023 | 14:25

    Немој да причаш!🤣 Па како да не буде на измаку кад за пар година иду у пензију???!!! Ретко паметан човек 🤣

  • Ima vremena, o tom potom🙂😂

    15. februar 2023 | 14:40

    Ne pratim taj tenis toliko ,retko kad,ali jos ćeš ti mališa da gledaš Noleta, načekaćeš se dok ode u penziju za ovu drugu dvojicu ne mogu da kažem ništa a i baš me briga za njih😄😂 A i nećeš toliko da se obogatiš kao što se nadaš, ne verujem da će više sponzori da daju ko sada ili pre....🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA