Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva je legenda Muratoglu: Branio Novaka u odgovoru bivšem direktoru Najka, koji je veličao Federera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od najboljih trenera sveta ponovo je uz Đokovića

  • 3
Patrik Muratoglu, Novak Đoković Foto: Tanjug/AP, Eurosport

Legendari teniski trener Patrik Muratoglu, javni je prozvao Majka Nakađimu, bivšeg direktora kompanije Najki, koji je prethodno dao intervju u kojem nije izneo lepe reči o Novaku Đokoviću.

Podsetimo, Nakađima je bio direktor Najkija do 2017. godine, a kada je pričao o Novaku, rekao je da je oko njega uvek bio tamni oblak, i da zbog, kako kaže, mnogo kontroverzi koje su bile oko Novaka, nije kao brend želeo da stane iz Novaka.

Sa druge strane Nakađima je veliki poštovalac lika i dela Rodžera Federera, koga je okarakterisao kao igrača koji i ličnost koja je uvek imala čistu sliku oko sebe, te je kao takav bio poželjan brend ambasador Najkija.

Muratoglu, koji je često u poslednje vreme o Novaku pričao u hvalospevima, a čak je bio i jedan od retkih iz sveta tenisa koji ga je branio kada je prolazio kroz medijski linč zbog odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa, sada je ponovo stao u Novakovu odbranu.

Oglasio se na svom Tviter nalogu uz porku za bivšeg direktora Najkija.

- Da odgovorim Nakađmi o Novaku i Najkiju. Slagali se ili ne, voleli ili ne voleli Novaka, lično uvek preferiram pravo ljudsko biće, sa svim kvalitetima i uverenjima, nego slikom neistinitog savršenstva. Glorifikacija savršenstva je poricanje našeg stanja kao ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA