≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

EKSKLUZIVNO Pogledajte delić atmosfere sa Novakove žurke: Šoumen Nole pevao Jeleni, ona njemu, sve prštalo!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako se slavi 22. Grend Slem titula

  • 26

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa najbližima, ocem, majkom, suprugom i prijateljima, sebi je dao oduška posle osvajanja Australijen Opena.

Veselo je bilo u subotu uveče u restoranu Novak gde se ređao hit za hitom u izvedbi najboljeg tenisera sveta, a bogami ni drugi nisu zaostajaki za njim. Svi su pevali, svi slavili i veselili se. Noletu je, podsetimo, od porodice upriličen simboličan doček uz vatromet i rodoljubive pesme, i to pred navijačima, a nastavak fešte i prava žurka nastupila je tek u porodičnom restoranu.

Telegraf vam donosi delić te atmosfere koju su dobro zagrejali, pre svih, naš teniser i njegova supruga ali i ostatak super raspoloženog društva.

Novak se nije libio da zapeva, nije mu to nikako strano, štaviše mikrofon mu je jednako drag rekvizit kao reket. Ambijent ga je uzeo pod svoje i sve je oduševio kada je zapevao jednu od svojih omiljenih pesama "Pozdravi je pozdravi", vanvremenski hit od Miroslava Ilića. Sa Jelenom uz sebe, sa 22. Grend slema iza sebe Nole je mirne duše i punog srca sebi mogao da priušti ovakav ugođaj.

Došlo je vreme velikog slavlja.

Usledio je i najdirljiviji trenutak večeri: Novakov nastup za Jelenu kroz jednu od najlepših narodnih pesama posvećenoj tom ženskom imenu.

"O gde si Jelena, da mi srce smiriš", iz srca je pustio glas Novak pogleda uperenog ka svojoj Jeleni.

Nole i Jelena bili su u centru pažnje ovog veselog društva.

novak đoković Foto: telegraf.rs

Prethodno "na sceni" je bila i Jelena koja je takođe dala pevački doprinos ovoj zabavi. Nju je posebno dotakao hit Lepe Brene uz koju je pustila glas i zanjihala kukovima.

Nije štedela glas Novakova supruga, sve je prštalo od emocija i dobrih vibracija, od sreće i romantike u režiji najboljeg tensiera sveta i njegovih najmilijih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    18. februar 2023 | 23:02

    ŽIV BIO I BOG TE ČUVAO NA MNOGAJA LJETA,NOLE SRBINE.

  • мики 011

    18. februar 2023 | 23:18

    Vidi se de mu je srce puno….uz svoj narod.Volimo te nole……♥️♥️♥️♥️

  • Kele

    18. februar 2023 | 23:29

    Hvala Bogu veselje i lepe vesti, uživajte Nole i Jelena u pesmi i veselju🌹🌹🌹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA