≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neuništivi ser Endi: Britanac u polufinalu Dohe, vratio se iz mrtvih i zakazao okršaj sa sjajnim Lehečkom!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Češki teniser stoji Mariju na putu ka finalu

  • 0
Roberto Bautista-Agut - Endi Mari Foto: Tanjug / AP

Samo jedan meč deli Endija Marija od borbe za trofej na ATP turniru 250 u Dohi, pošto se neverovatni, borbeni Britanac "došunjao" do polufinala savladavši danas u tri seta malo poznatog Aleksandra Milera iz Francuske - 2:1 (4:6, 6:1, 6:2).

Meč je potrajao malo više od dva sata. Endi je relativno dobro startovao i u prvom setu, napravio je i brejk, ali je u nastavku naglo pao, dopustio Francuzu da mu dva puta oduzme servis, a ovaj je tu prednost sačuvao do kraja i došao do neočekivanog vođstva.

U drugom, Endi nije dopustio da se dogodi slično iznenađenje. Odmah na startu je dva puta oduzeo servis Mileru i iskoristio već prvu set loptu koja mu se ukazala. Ista priča i u odlučujućem setu, gde su dva brejka bila dovoljna da pošalju sjajnog Marija u polufinale Dohe.

Čak i sa toliko ograničavajućih faktora, Mari je uspeo da se izbori i da se plasira među četiri najbolja. Tamo ga sada čeka magični Čeh, Jirži Lehečka, koji je u četvrtfinalu pobedio prvog nosioca, Andreja Rubljova iz Rusije.

Video: Novak poslao moćnu poruku o broju Grend Slemova koje želi da osvoji i kada planira kraj karijere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA