≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković saznao rivale na turniru u Dubaiju: Novak imao sreće, Medvedev ga čeka u eventualnom polufinalu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser je imao sreće na ovom turniru

  • 7
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Spreman je Novak Đoković za novi turnir nakon osvajanja Australijan opena, prvog Grend slema u godini. Đoković će učešće uzeti na turniru serije 500 koji se u Dubaiju igra od 27. februara do 4. marta, a Srbin je i saznao potencijalne rivale.

Novak će turnir započeti kao slobodan u prvom kolu, dok će u drugom igrati protiv boljeg iz duela Konstant Lestijen - Talon Grikspur. Ne bi trebalo ovo da predstavlja problem najboljem teniseru sveta, dok u četvrtfinalu može da naleti na prvog ozbiljnijeg protivnika.

Ukoliko se projekcije ostvare, Novak će u četvrtfinalu igrati protiv Huberta Hurkača ili Endija Marija, koji je pokazao da u sebi ima još vrhunskog tenisa.

Zanimljivo je i da će Srbin, ukoliko se opet sve projekcije ostvare, u eventualnom polufinalu igrati protiv Danila Medvedeva, dok su na drugoj strani žreba najveća imena zasigurno Andrej Rubljov, protiv koga će u prvom kolu igrati Filip Krajinović, dok su tu još i Feliks Ože Alijasim, Karen Hačanov i Aleksandar Zverev.

Video: Novak poslao moćnu poruku o broju Grend Slemova koje želi da osvoji i kada planira kraj karijere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA