Vreme čitanja: oko 2 min.

Bio je veliki Novakov kritičar, sad ga neviđeno hvali: "Osvojiće kalendarski GS, ovo nisam nikad video"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tod Vudbridž smatra da će Đoković potući konkurenciju ove sezone

  • 2
Tod Vudbridž Foto: Nigel Owen / Actionplus / Profimedia

Legendarni australijski dubl igrač, Tod Vudbridž, koji je svojevremeno bio deo "drvenog dubla" u paru sa Markom Vudfordom, gostovao je u jednom potkastu, gde je pričao o Novaku Đokoviću.

Vudbridž je često u prošlosti umeo da kritikuje Novaka Đokovića, bio je sasvim sigurno jedan od njegovih najglasnijih kritičara, pa može se reći čak i "hejtera", ali je sada imao pravi hvalospev o najboljem teniseru sveta.

Vudbridž veruje da bi Novak Đoković mogao da osvoji sva četiri Grend slem trofeja i misli da je nikad bliži ovakvom ostvarenju nego ikada pre. Podsetimo, Đoković je imao takvu priliku 2021. godine, ali je tada izgubio finale od Danila Medvedeva na US openu.

- Mislim da Novak Đoković ima najbolju priliku od svih koje je ikada imao da osvoji kalendarski Grend slem. Mislim da su mu sva četiri "mejdžora" na tacni ove godine. Verujem da je to za njega apsolutni cilj ove sezone. Mislim da će prilagoditi svoj raspored, odrediće ga tako da bude na vrhuncu forme na sva četiri Grend slem turnira.

- Mslim da su mu se zvezde poklopile, s obzirom na sve što se dešavalo u poslednjih nekoliko godina. Bio je toliko iznad bilo koga drugog u muškoj konkurenciji na Australijan openu. Nisam video tako veliki jaz ikada u mom vremenu.

Vudbridž smatra da je zbog svega što mu se desilo tokom karijere Novak sada mentalno naučio da se nosi sa svim stvarima i baš zbog toga veruje da je sada bliži nego ikada kompletiranju kalendarskog Grend slema.

- Zapravo bih ga izabrao da osvoji kalendarski Grend slem ove godine pre nego ikada ranije u njegovoj karijeri i razlog za to mislim da je mentalno naučio da se nosi sa neverovatnom količinom stresa, anksioznosti, stvarima koje su bile bačene na njega.

- Svi su iza njega i mislim da sada ima "otvoren prozor" gde ne mora da brine ni o čemu. Može samo da izađe, da igra i spoji sve zajedno - rekao je Vudbridž.

Video: Novak poslao moćnu poruku o broju Grend Slemova koje želi da osvoji i kada planira kraj karijere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jane

    25. februar 2023 | 21:58

    Briga i Nola a i nas ko je vise kriticar a ko nije.On se davno toga otarasio.Pa ima i ovde na portalu cim izgubi govore zreo je za penziju

  • Бане

    26. februar 2023 | 02:04

    ма хоће да га опусти... мрзе га за све паре, па покушавају на све начине да га поремете...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA