Vreme čitanja: oko 1 min.

Medvedev ponovo govorio o Đokoviću, kazao sa čime misli da je Novak opsednut i procenio šanse na Rolan Garosu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U velikom je naletu Rus koji redom osvaja trofeje, a i na američkoj turneji će biti među glavnim favoritima zbog izostanka Novaka i Rafaela Nadala

  • 2
Novak Đoković i Danil Medvedev Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev, ruski teniser koji je uspeo da nanese prvi poraz Novaku Đokoviću u ovoj sezoni u polufinalu Dubaija, pričao je ponovo o najboljem igraču sveta i naveo da Srbin juri rekorde, ali da su i mnogi već u njegovim rukama.

- Novak je opsednut jer je želeo da obori sve rekorde i to i dalje pokušava. Mislim da će mu Rolan Garos biti težak. Ali svi ostali rekordi... Mnogi su već njegovi. Verovatno nemam vremena, niti veštine i talenta da oborim ove teniske rekorde. Ali učiniću sve što mogu da povratim kontrolu. DA bih to uradio. moram da osvajam slemove i masterse - naveo je Medvedev.

U velikom je naletu Rus koji redom osvaja trofeje, a i na američkoj turneji će biti među glavnim favoritima zbog izostanka Novaka i Rafaela Nadala.

- Veoma sam zadovoljan svojim tenisom i to je važno. Kada dođete do vrha na ATP listi, morate da igrate dobro na grend slemovima i mastersima. Nisam uspeo to da uradim na Australijan openu, pa je bilo dosta izgubljenih poena. Ali ima još mnogo turnira u godini i ako nastavim ovako, popraviću štetu. To nije lako, ali pokušaću - rekao je Medvedev.

Video: Đoković ekspresno proleteo do polufinala Dubaija: Zadržao se na terenu manje od 90 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    8. mart 2023 | 18:36

    A da vi svi gledate u svoje jasle a Novaka da pustite na miru........

  • Milorad

    8. mart 2023 | 18:34

    Naidje mu tako jedan turnir u 2 godine i posle ga nema nigde, bije ga kako ko stigne, a bije ga zato sto samo lopata sa reketom do besvesti, igra mu je dosadna jednolicna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA