Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo tenis nije video: Ukrajinka predala Beloruskinji, uhvatio je napad panike zato što mora da igra protiv nje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od samog početka sukoba u Ukrajini, tamošnji teniseri i teniserke su redovni u primedbama na igranje ruskih i beloruskih igrača

  • 1
Lesija Curenko je u velikom problemu Foto: Youtube/Printscreen

Ukrajinske teniserke i teniseri nastavljaju da zaokupljuju pažnju u belom sportu, a sada je u centru pažnje bila Lesija Curenko koja je predala meč Arine Sabalenke jer nije htela da igra.

Zvanično, predaja je usledila zbog napada panike pred izlazak na teren zbog protivnice iz Belorusije, a sve je usko povezano sa ratom u Ukrajini.

- Pre nekoliko dana sam razgovarala sa izvršnim direktorom WTA Stivom Sajmonom i bila sam apsolutna šokirana onim što sam čula. Rekao mi je da je on sam protiv rata, ali ako ga podržavaju igrači iz Rusije i Belorusije, onda je to samo njihovo mišljenje i to ne treba da me uznemirava. Kazao je da bi se osećao užasno da je na mom mestu - rekla je Curenko.

Od samog početka sukoba u Ukrajini, tamošnji teniseri i teniserke su redovni u primedbama na igranje ruskih i beloruskih igrača i igračica, neretko ne žele da im pruže ruku, a evo sada i ne žele da igraju protiv njih.

Video: Đoković ekspresno proleteo do polufinala Dubaija: Zadržao se na terenu manje od 90 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    14. mart 2023 | 13:48

    Ovo je čisto glupiranje, laže da ju je uhvatio napad panike. Ispunjena je mržnjom,treba je kazniti što se tako ponaša ne sportski! Volim Rusiju i pravoslavni narod ☦️🇷🇸🇷🇺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA