≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkaraz prošao u polufinale Indijan Velsa, pa pominjao Đokovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, Španac će se vratiti na prvo mesto ATP liste ako osvoji turnir

  • 1
Karlos Alkaraz Foto: AP/Tanjug

Španski teniser Karlos Alkaraz nastavio je svoju dominaciju na mastersu u Indijan Velsu i plasirao se u polufinale gde ga čeka Janik Siner!

Alkaraz je u dva seta, posle ravno dva sata borbe, savladao Feliksa Ože-Alijasima (6:4, 6:4), da bi po završetku meča, u razgovoru sa novinarima, pominjao Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Tačnije, Alkaraz je njih dvojicu uzeo kao inspiraciju za uspešan povratak na teren nakon problema koje je imao zbog povrede.

- Gledam velike igrače, Đokovića i Nadala, kada dolaze posle povrede i imaju visok procenat da osvoje turnir. Zato sam gledao njih kada sam bio povređen i oni te motivišu da odigrate dobro kada se vratite na teren - jasan je bio Alkaraz.

Španac je prethodne godine stigao takođe do polufinala Indijan Velsa, što znači da je sada uspeo da odbrani te bodove. A u slučaju da trijumfuje na kraju, vratiće se na prvo mesto ATP liste na kom se trenutno nalazi Đoković.

Video: Novak Đoković pričao o rivalstvu s Nadalom, želji za GS trofejima i rekordima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    17. mart 2023 | 19:44

    Потсећа на цену коштања антиваксер ината - за многе по цену живота за Нолета само губитак неспорног ГОАТ трона за сва времена..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA