Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nedostaje nam": Alkaraz preuzeo prvo mesto od Novaka, a onda ga nahvalio kao nikoga!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karlitos će morati da brani titulu u Majamiju ukoliko misli da prolongira svoj ostanak na vrhu, jer i pored titulu na Indijan Velsu nije bodovno previše odmao od Đokovića

  • 2
Karlos Alkaraz, Novak Đoković Foto: RIVERO/MARCA / Sipa Press / Profimedia

Karlos Alkaraz od ovog ponedeljka je, nakon što je preuzeo poziciju Novaka Đokovića, ponovo prvi reket sveta. Pričao je Španac o svojoj tituli na Indijan Velsu, ali se dotakao i Srbina za kojeg tvrdi da mu je jako krivo što ne može da učestvuje na turnirima u Americi.

- Novak je jedan od najboljih tenisera sveta. To je očigledno. Uvek sam govorio, ako želite da budete najbolji, morate da pobeđujete najbolje. Zaista sam želeo da igram ponovo protiv njega. Nedostaje nam na turu i nadamo se da će se vrati veoma, veoma brzo - kazao je Alkaraz.

A, onda je nastavio o svom povratku na prvu poziciju.

- Neverovatan je osećaj biti ponovo broj 1. Naravno, svaki teniser želi da bude prvi na svetu. Za mene je to kao da mi se san ponovo ostvario. Naravno, biti ispred igrača kao što je Novak je neverovatan osećaj - naveo je Alkaraz.

Karlitos će morati da brani titulu u Majamiju ukoliko misli da prolongira svoj ostanak na vrhu, jer i pored titulu na Indijan Velsu nije bodovno previše odmao od Đokovića.

Video: Đoković ekspresno proleteo do polufinala Dubaija: Zadržao se na terenu manje od 90 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LOSMI

    20. mart 2023 | 09:38

    Nije stvar dal je novak igrao...nego novakovo sputavanje i sa druge strane gde mu nisi racunali vinbldon 2000poena nebi ga nikad stigli nebi ti bio nikad prvi samo da su mu racunali vinbldon

  • Рус

    20. mart 2023 | 08:17

    Bravo momak, igraš sa stilom. Pravi naslednik čuvene trojke ...sve najbolje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA