Vreme čitanja: oko 1 min.

Lajović može da vrati Đokovića na prvo mesto: Duci zakazao okršaj sa Alkarazom u trećem kolu Majamija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser je noćas lako savladao Maksima Kresija iz Sjedinjenih Američkih Država

  • 3
Dušan Lajović Foto: Tanjug / AP

Srpski teniser, Dušan Lajović nastavio je sa veoma dobrim partijama u Majamiju, pošto je u drugoj rundi uspeo da izbaci domaću nadu i 30. nosioca, Maksima Kresija posle dva seta - 2:0 (6:4, 7:6).

Odigrao je Duci još jedan sjajan meč i ono što je posebno impresivno jeste da je posao završio sa manje od sat i po vremena, posle čega je zakazao okršaj sa Karlitosom Alkarazom u trećoj rundi ATP turnira u Majamiju.

A to odmah znači i da Lajović može da vrati Đokovića na prvo mesto na ATP listi. Ako Duci bude pobedio Španca, to će automatski značiti da se Nole vraća na vrh.

Noćas je Lajović uspeo da napravi brejk u prvom setu pred sam kraj, a onda i da odbije nalet Kresija u gemu u kojem je servirao za osvajanje ovog dela igre, pošto je Amerikanac šokantno stigao do 0:40 i tri brejk lopte u nevreme.

Drugi set posebno nije krenuo dobro za Ducija, pošto je Kresi osvojio prva tri gema, ali je nakon toga ipak uspeo da se zbije i da poveže redove. Vratio je brejk, a onda je u tajbrejku odigrao perfektno i prepustio Amerikancu koji inače ima francusko poreklo samo dva poena.

Video: Dijanu Đoković posebno pogodila jedna pesma na proslavi rođenja unuka: Novakova majka u sevdahu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA