Vreme čitanja: oko 2 min.

Ispovest Bekera o najtežoj noći u životu: Mama mu je rekla "Borise, ne pravi gluposti", nije je poslušao

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nemački teniser se ponovo podsetio jedne od najtežih noći u svom životu

  • 0
Boris Becker, Boris Beker Foto: Tanjug/AP

Boris Beker je u proteklom periodu bio u žiži javnosti zbog nesportskih stvari, završio je i u zatvoru, dok je sada u novom dokumentarnom filmu pod nazivom "Bum! Bum - Svet protiv Borisa Bekera" govorio i o jednoj od najvećih kontroverzi koja je razorila njegovu porodicu.

Taj datum 30. jun 1999. godine je za Bekera bio značajan po više osnova. Nemac je tada završio svoju profesionalnu karijere, a nekoliko sati kasnije je otkrio i da je otac Ane, koju do tada nije ni poznavao.

Pored bivšeg tenisera u dokumentarcu se pojavila i njegova bivša žena, Barbara, koja je takođe otkrila detalje Borisovog odnosa bez zaštite sa jednom ženom, koji će mu godinama kasnije doneti i dete, o kom nije ni znao.

Beker je izgubio meč osmine finala na Vimbldonu od Patrika Raftera, međutim, to ga nije sprečilo da "slavi", jer je odlučio da je to to i da se više neće baviti tenisom. Njegov sin Noa je tada imao pet godina, dok je Barbara bila trudna sa Elijasom, koji se radio osam nedelja kasnije. Štaviše, čak je i Borisova majka Elvira želela da sin te dane provode s njom, jer je i ona izgubila muža samo dva meseca pre toga.

Međutim, Beker je otišao da slavi svoju penziju. Odmah je Beker otišao na pivo, ali ne sa porodicom, nego sa svojim timom i slavili su u restoranu "Nobu".

- Želeo sam da kažem zbogom mom treneru i mom timu. Moja trudna žena i majka su ostale u hotelu, rekao sam da ću od sutra biti i muž i otac, ali danas želim da proslavim svoj poslednji dan kao profesionalni igrač - rekao je Beker u dokumentarcu.

O tom danu je govorila i Barbara Beker, bivša žena tenisera..

- Ne toliko davno pre toga, Boris je izgubio svog oca. Njegova majka je bila odevena u crno zbog gubitka muža. Ali on je samo otišao od nas, nisam ga takvog poznavala, bili smo tim.

Podsetio se i Boris Beker razgovora sa svojom majkom tog dana.

- Imali smo dugo raspravu na balkonu. Rekao sam joj 'Mama, ne razumeš, želim da slavim sa momcima po poslednji put', a majka me je pogledala i samo rekla 'Borise ne radi ništa glupo'. Nisam je poslušao, popili smo mnogo i onda sam upoznao Anđelu, osobu koju sam upoznao i dve nedelje pre toga u restoranu.

Nije potom preteralno detaljisao čitavo veče Boris Beker, ali je rekao da je imao odnos sa Anđelom Ermakovom i da se potom vratio kod svoje žene i sina. Sutradan je već otputovao kući u Minhen, kako bi razmislio šta raditi posle karijere.

Ipak, samo osam meseci kasnije je dobio faks od Anđele, koja mu je ostavila broj telefona i rekla da je pozove. Kada ju je nazvao, ona mu je rekla o detetu, ali Beker je tražio da se uradi i DNK test, koji će kasnije i pokazati da je on otac Ane Ermakove.

Ana Ermakova sada ima 23 godine i trenutno je učesnica šoua "Let's dance" u Nemačkoj.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon zatvora, deportacije i bankrotstva, oglasio se Beker sa egzotičnog ostrva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA