≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lajović zaigrao za Partizan, pa oduševio publiku: Teniser ostavio reket, pa pokazao umeće i u drugom sportu

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je u nekoliko navrata pokazao izvrsno poznavanje igre, a ko zna, možda u budućnosti i odluči da zaigra na nekim turnirima

  • 0

Tokom prethodnog vikenda, odnosno, prvog i drugog aprila, održan je jedan od najvećih gejming festivala na ovim prostorija - "Reconnect fest", iza kog stoji Fortuna esports, najveća balkanska organizacija što se tiče ovog dela sporta. U ta dva dana je viđeno pregršt LoL-a, CS:GO-a, kao i dosta poznatih ličnosti iz sveta esporta, ali i sporta. Jedan od njih jeste i Dušan Lajović, poznati srpski teniser.

Subota je bila rezervisana za LoL showmatch u kom su nastupali mešoviti timovi LoL igrača i kastera, da bi potom usledilo i veliko finale EBL lige, gde je Partizan odneo pobedu i postao šampion Balkana u prezanimljivom BO5 meču.

Drugi dan festivala je bio rezervisan za CS:GO, kao i za humanitarne akcije, a moglo se videti i poznato lice iz sveta sporta - Dušan Lajović.

Srpski teniser, inače veliki ljubitelj CS:GO igrice, gde je poznatiji kao "Dutzee", odazvao se pozivu Fortune i odlučio je da pokaže svoje umeće u ovoj igrici. Lajović je zaigrao u humanitarnom meču između ekipe Partizana, za koju je on nastupao i "Stream dream teama" koji su činili stimeri.

Partizan nije igrao u svom najjačem sastavu, imao je svoja dva igrača, a to su Emi i Collins, dok su pored Lajovića tu bili još i Baxacha, i Pakey. Sa druge strane, njima na megdan su izašli popularni strimeri u sastavu - Bakistuta, Novke, Rema, Fixedinho i Guh.

Ovaj meč je propraćen mnogobrojnim donacijama, čime je i opravdao svoj humanitarne karakter, a što se tiče samog gejma, rešen je posle tri meča. Igrači su imali pred sobom najnoviji CS:GO, pa je utoliko i bilo teže.

Oni su igrali na mapi "de_dust2", a posle prvog meča su vodili strimeri. Dušanu Lajoviću je očigledno bio potreban period privikavanja, već u drugoj mapi je bio dosta bolji, dok su Emi i Collins bili ti koji su uzeli sve u svoje ruke.

Treći gejm je bio i najzanimljiviji, a tu je Lajović u nekoliko navrata i pokazao svoje umeće sa mišem u ruci. Partizan je slavio i na kraju je sa 2:1 bio bolji od svog protivnika, gde je pobednik bio najmanje važan.

Pokazao je Lajović da poseduje i još neki talenat pored igranja tenisa, a i uvideo je da može da se oproba u drugoj karijeri, ako odluči da prekine sa tenisom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA