Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedna velika pobeda za Kecmanovića u Eštorilu: Sa Ćaćićem ušao u polufinale u dublu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miša je ranije danas ubedljivo savladao Rodionova u singl konkurenciji

  • 0
Miomir Kecmanović Foto: AP/Tanjug

Sjajan dan za Miomira Kecmanovića u Eštorilu. Nakon pobede protiv Jurija Rodionova u singlu, kojem je prepustio samo jedan jedini gem, sjajni Miša se ponovo latio reketa kasnije tokom poslepodneva i zaigrao je sa Nikolom Ćaćićem u dublu, ponovo uspešno, pošto se domogao polufinala!

Srpski par je posle supertajbrejka u trećem setu došao do pobede nad južnoameričkim parom koji su činili Dijego Hidalgo i Kristijan Rodrigez, i to nakon velikog preokreta.

Nije dobro počelo po Mišu i Nikolu, koji su prvi set izgubili zbog brejka koji su pretrpeli u poslednjem gemu, što je moglo da deluje loše, ali na svu sreću nije po naš par. U drugom setu su čak spasili i meč loptu, da bi nakon toga u tajbrejku poravnali na 1:1 u setovima.

Pristupilo se supertajbrejku u trećem setu koji je krenuo veoma dobro, pošto su naši teniseri bili u kontroli nad situacijom. Na kraju su uspeli da vežu pet uzastopnih poena, što je omogućilo da bezbrižno kaparišu sebi mesto među četiri najbolja para.

Protivnici za ulazak u finale biće ili Žoao Souza i Dominik Tim ili Gonzalo Eskobar i Fabijan Rebul, što će biti poznato nešto kasnije tokom večeri.

(Telegraf.rs)

Video: Rekli smo Đokoviću da je jedini ujedinio Delije i Grobare na košarci: "Pa, ne znam baš"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA