Vreme čitanja: oko 1 min.

Za Novaka svi znaju da je fan Zvezde, a on otkriva: "Uvek navijam za Partizan, osim..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komentarisao je i Masters u Monte Karlu

  • 21
Novak Đoković Printskrin: Telegraf TV

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prisutan je na meču Partizana i Monaka, a naveo je za Sportklub da uvek navija za crno-bele, osim kada igraju protiv Crvene zvezde.

Poznato je da je Novak veliki fan večitog rivala, ali njegov sin navija za tim Željka Obradovića, dok se nada da će Partizan uspeti da obezbedi Top 8 Evrolige.

- Osećam se lepo, uživam, tu sam došao sa sinom i ženom. Partizan pobeđuje i drago mi je zbog njega. Partizan podržavam i navijam za njega kad god igraju protiv nekog drugog, osim protiv Zvezde! Ja sam zvezdaš, ali naravno da podržavam srpski klub. Moj sin navija za Partizan, podržava Partizan, tako da sad idemo i na Partizanove utakmice i nadam se da će ovom pobedom da obezbede plasman u Top 8 - kazao je Novak, a onda prokomentarisao naredni nastup na Mastersu u Monte Karlu.

- Očekujem i ja od sebe maksimum. Drago mi je da sam zdrav, da ide sve kako treba u kontekstu priprema za ovaj turnir. Nisam igrao još od maja, to je za nas u tenisu dosta dug period. Nadam se da ću otvoriti turnir pobedom. Šljaka je u pitanju, drugačiji je pristup, ali glavni cilj je Rolan Garos - zaključio je Novak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    7. april 2023 | 23:20

    Veceg Srbina od njega nema, da ne pricam o karakteru, cvrst ko stena... sila je to... a ovi nasi mucenici u komentarima, samo da ih se covek stidi

  • pitam zbog zabrinutog komsije

    7. april 2023 | 22:30

    od kad je partizan srpski klub ? ? ?

  • Гробар 1966

    7. april 2023 | 23:24

    Паметан је мали Стефан! На време је схватио ко је Институција, јер не жели да му неки други уништавају детињство навијајући за мали тим!Браво Стефане, одрастај и живи срећно и весело заједно с ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️ бројном фамилијом!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA